torstai 5. tammikuuta 2012

1.1. Sunnuntai

Onnistun pujahtamaan ulos hotellista ilman ongelmia. Olen varannut huoneen lähellä olevasta paikasta The Backpack. Se osoittautuu oikein kivaksi ja kodikkaaksi. Matala sokkeloinen vanha rakennus, jossa runsaasti sisäpihaa sekä kaunis pieni puutarha ja uima-allas, josta henkeäsalpaava näkymä Table Mountainille.

Iltapäivän vietä Two Oceans akvaariossa. Pidän siitä erittäin paljon, jopa enemmän kuin vaikkapa Etoshan luonnonpuistosta. Akvaariossa on kaksi suurta meriakvaariota. Toisessa on isoja petokaloja, kuten yli parimetrisiä haita, rauskuja ja iso möhkökala. Toinen on tehty vastaamaan rannikon levämetsiä. Monta metriä korkeat leväpuut huojuvat keinotekoisissa mainingeissa. Suuret kalat leijuvat kuin ilmassa levämetsikössä. Vaikutelma on hyvin aito. On mielyttävän meditatiivista istua ja tuijottaa rytmikkäästi huojuvaa vedenalaista maisemaa. Pienemmissäkin akvaarioissa riittää katsottavaa. Pidän etenkin meduusoista.

Illalla syön poikien ja Katen kanssa irlantilaisessa pubissa. Joudun myöhemmin illasta vielä selittämään Ritchille, miksi heitin häntä tyhjällä tölkillä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti